Binderij nieuws

Artikel in Westpoort Amsterdam

Ken uw Buren: Binderij ‘Amsterdam’

In juni verruilt Binderij “Amsterdam” haar bedrijfspand aan de Nieuwe Hemweg voor een ruimer pand op een mooie zichtlocatie aan Tijnmuiden. “Vlakbij de op- en afrit van de Westrandweg en uitstekend bereikbaar voor onze klanten uit Groot-Amsterdam”, aldus directeur Leo Schoenmaker. Op de huidige locatie groeide de allrounder in grafische afwerking en direct mail stevig uit haar jasje. Tegen de tendens in de sector in. Schoenmaker: “Met 1.000 m2 is ons nieuwe pand twee keer zo groot. We zien onze toekomst in Westpoort zonnig tegemoet.”

Binderij 1

Binderij “Amsterdam” begon in de Jordaan en verhuisde in 2005 naar de Nieuwe Hemweg in Westpoort. Sinds 1956 staat de onderneming bekend als een klein en dynamisch familiebedrijf waar kwaliteit, service en snelheid voorop staan. Een mailing tijdens het WK voetbal, op oranje briefpapier en met een rood-wit-blauwe pen erbij? Binderij “Amsterdam”, verzorgt het voor bedrijven. Ook als er haast bij is.

“De Binderij brengt binden, vouwen en verzenden onder één dak”, vertelt Schoenmaker. “Met onze machines kunnen we zowel kleine als grote oplages verwerken. Of het nu om het lijmen van boeken of magazines, het nieten van brochures of om het invouwen van drukwerk in enveloppen gaat. Voor veel klanten nemen wij ook de verzending van mailings uit handen. En moet er op korte termijn printwerk geleverd worden? Dan regelen we dat!”

Bron: http://www.amsterdam.nl/westpoort/nieuws/nieuwsartikelen/ken-buren-binderij/

_________________________________________________________________

Binderij-amsterdam-nieuws

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

binderij-award